RSS

Online Contest - Senyuman Ceria Si Comel : Haziq


Haziq nak try masuk contest : Senyuman ceria Si Comel. Untung rezeki Haziq boleh bergambar sakan nanti. Ni gambar yang ummi pertaruhkan. Kita try tengok.

Nama Si Comel : Haziq Haikal
Umur : 1 tahun 9 Bulan

Masa snap gambar ni, Haziq tengah main dalam tilam dia.Guling-guling dalam tu...lepas tu tinggal, ummi jugak nak kena kemas. Dia suka sangat 'mengemas'. Letih ummi.

Ummi dah ikut semua cara penyertaan rasanya. Jom check.

  1. Dh jd Follower SMILEYKIDZ & dh add SMILEYKIDZ dlm bloglist.
  2. Dh letak banner contest disidebar blog dgn link ke entri ini.
  3. Dh wat n3 Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini.
  4. Dh upload 1 gmbr si comel dlm n3 dgn senyuman paling ceria/happy/sweet.
  5. Dh nyatakn nama si comel dan umurnya.
  6. Dh mention dan link ke SMILEYKIDZ.
  7. Dh TINGGALKAN komen & LINK n3 dlm ruang komen.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

~nannoor said...

Salam Ziarah dari SMILEYKIDZ

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!!
:)

~nannoor
SMILEYKIDZ photography

shima said...

keputusan dah kuar..haziq tak menang..takper nanti kita cuba lagi masuk contest lain plak..ummi pun nak buat contest gak nanti

Post a Comment